Komentáře k článku Nákupy oblečení v USA: Outlety a kde koupit levně značkové oblečení

↩️  Nákupy oblečení v USA: Outlety a kde koupit levně značkové oblečení
💬  Celkem 71 komentářů, nejnovější jsou nahoře.

@Honzík: Ahoj Honzíku, na tohle doporučuji eBay, případně Craigslist nebo Facebook Marketplace. Tam toho najdeš nejvíc. :)

Zdravím všechny,
za týdne pojedu do New Yorku a Washingtonu. Sbírám staré počítače, herní konzole a audio-video techniku. Rád bych si z USA přivezl nějaký suvenýr v podobě staré herní konzole do ruky nebo třeba film na laserdiscu či jiný kousek, ideálně rozšířený ve své době jen v USA. Máte prosím někdo (nejlépe osobní) tip na obchod/bazar s touto tématikou v uvedených městech?
Předem moc děkuji a omlouvám se, že můj příspěvek dávám do článku s nakupováním oblečení, ale vhodnější článek jsem nenašel.

@Kuba:
Já jsem před měsícem omylem navštívila Ross na okraji Las Vegas a odcházela z něj se šaty Calvin Klein a Ralph Lauren, jedny za 30 dolarů :)

@Michal:
Pro mě je Ross Dress for Less na úrovni někde pod T.J.Maxx.
Za mě osobně bych to seřadil takto:
1) Premium outlets – značkové outletové obchody. Chce to chytit slevy a úplně super.
2) T.J. Maxx / Marshalls – doplňky jako sluneční brýle, pásky, základní trička, apod. vždycky za super ceny a v dobré kvalitě. Značkové oblečení to chce vychytat a je to hrabárna. No dají se najít super kousky za super ceny.
3) Target / Ross – kvalita odpovídá ceně. Mě nikdy moc nevyhovovalo, nepamatuju si, že by tam něco značkového vůbec bylo (ale možná se pletu, byl jsem asi 3x z donucení).

@Franta: Přesně…taky máme vyzkoušené Prem.O. na “southwest” a super. Dokonce 2016 jsem byl na 4th of July v Las Vegas, kde byly díky tomuto svátku velké slevy pomalu na úrovni black friday. Za cca 5-6tis. Kč jsem měl 10kg oblečení, bot, hodinek atp. Každopádně Ross – Dress for less je taky varianta…asi na úrovni Marshalls a T.J. , tyhle obchody jsou snad v každým větším městě po celých Státech. Pokud si chce ty nákupy užít, tak bych fakt uvažoval nad tím Woodbury na 2 dny, půjčit si třeba i auto, což stojí pakatel nebo po vzoru Rachel vyrazit do Bloomingdales :) Jinak menší info zprostředkovaně přes Pelikan.cz …skutečně se v zákulisí začíná “šuškat”, že během května by mohlo dojít k rozvolňování cest mezi USA a Evropou, za předpokladu, že se bude situace nadále zlepšovat jako v posledních týdnech. Samozřejmě bez očkování nebo negativního testu to asi letos určitě nepůjde, ale kdyby těch 14 dní smazali nebo srazili třeba jen na test nebo test + 3 dny karantény do výsledků, tak by to byla pecka.

@Michal:
Já vycházel z toho, že nemá řidičák a možná pojede sama. Táhnout pak s sebou narvané kufry autobusem s přestupy nemusí být příjemné. Jinak, Premium Outlets mám vyzkoušené v Kalifornii (okolí SF a LA) a Michiganu (Birch Run), takže doporučuji.
Kdyby nakonec měla doprovod s řidičákem, tak doporučuji vyrazit i do Pensylvánie po Ross Dress for Less. To sice není žádná “Rodeo Drive”, ale dá se tam nakoupit za velice dobré ceny.

Je fakt, že to Woodbury už je dál, ale zas to bude úplně jiný nákupní zážitek. Už podle fotek je to hodně pěkný outletový městečko. Asi záleží kolik času taky má…třeba by stálo za to někde přespat naproti v Hampton Inn Woodbury a hodit si tam vyloženě nákupní den. Ono i do toho The Mills může trvat cesta pěkně dlouho…záleží odkud pojede a přeci jen půl den může být pro ženský na nákupy málo :D Osobně bych se rozmýšlel nad cestou do Woodbury na den a půl, nebo hodit klasiku přímo v centru New Yorku – Bloomingdales. Nicméně…určitě má teď z čeho vybírat, navíc a to důležitější – pořád nevíme, kdy a za jakých podmínek půjde vycestovat do USA ze Schengenu…těch 14-16 dní navrch co teď člověk musí absolovovat je prostě naprd. Můj tip aktuálně: CZ/SK bude moci vycestovat nejdříve druhá půlka července nebo srpen.

@Zuzana:
Zkus se podívat na The Mills at Jersey Gardens, tam by měl jet přímý autobus z Port Authority Bus Terminal.
Projdi si diskusi, NY a Outlety se tu už řešil. Woodbury Common Premium Outlets jsou zajímavé, ale bez auta je ti to asi k ničemu. Sockou jsou to dva přestupy a s haldou nákupů to asi nebude moc pohodlné.

Zkusim ti dát TIPy na několik míst a pak už je na tobě co od toho očekáváš…
V první řadě je asi největší klasika “Premium Outlets” – jsou to outletová městečka na způsob toho co je třeba v Praze Štěrboholích, akorát s tím rozdílem, že tam je více obchodů a ceny jsou opravdu outletové. Jedno takové městečko je cca 1.5hodiny od New Yorku (Woodbury Common). Osobně jsem tam nebyl, ale podle fotek vypadá krásně a jsou tam přesně tyto obchody. Přímo v New Yorku Prem.Out. není…

Pokud se ovšem spokojíš s outletovým obchoďákem (a já bych třeba po zkušenosti z Vegas do Prem.Out. šel zas :-)), tak přímo v New Yorku se můžeš zaměřit na sítě obchodů Marshalls nebo T.J. Maxx …tam se prodávají značkové věci ze starších kolekcí. Nicméně když člověk dobře narazí na velikost, tak se tam dá nakoupit za naprosto směšné peníze (kupříkladu manželka si v Marshalls koupila perleťové tenisky Adidas Superstar za cca 500Kč, přitom běžná cena je někde 1500-2500Kč). Já osobně tyhle obchody navštěvuju pokaždý když jsem v US…už jen značkový trenky, ponožky, pásky, trička…za naprosto mrzký peníz asi tak o 70-80% levněji jak u nás.

No a třetí varianta je outletový obchoďák Bloomingdales (možná budete znát z Přátel, pracovala tam Rachel :-)). Nebyl jsem tam osobně, ale údajně je to takový kompromis mezi outletovým městečkem a obchodama Marsh./T.J.

Dobrý deň,
Plánujem výlet do New Yorku (ked skončí pandémia) som schopná ísť aj sama. Viete mi poradiť dobrý outlet kde predávajú luxusní zboží? Napr. Guccii, Burberry, Armani či Prada atď za hezký peníze? Kedže nemám vodičak idealne tam kde ide priamo autobus. Kludne môže byť aj outletový obchoďák. Ďakujem pekne.

@Franta: jmenuje se to Jersey Garden a autobusy tam jezdi za par dolaru z Port autority terminal bus, cesta trva 30 minut. Hned u toho je metro, tak se tam da krásně dostat. Kufry se tam pohybuji i kolem 1000kc a maji je například hned v tom krame jak je v pravém rohu kousek za vstupem. Jinak autobusy NY-JG jezdi kazdych par minut. Doporučuju tam jet hned rano, protože je to tam na
cely den

@Pavla:
Jestli se nepletu, tak se jedná o Jersey Gardens a někdo tu psal, že se tam dá dojet i sockou. Někdo tu i psal orientační ceny kufrů. Projdi si diskusi.

Hezký den,

plánujeme s kamarádkou cestu do New Yorku v prosinci a furt uvažujeme zda si zaplatit odbavené zavazadlo na cestu tam i zpět a nebo si ho zaplatíme jenom na cestu zpět a kufr si v americe pořídíme. stačil by nám nějaký opravdu levný jenom ne převoz. Myslíte že to nebude problém v Americe nějaký levný kufr pořídit nebo radši doporučíte kufr zakoupit na tam i zpět.
Dále jsem chtěla poprosit poradit najaký dobrý outlet. Budeme se pohybovat jenom v New yorku auto půjčovat nebudeme: Někde jsem četla že je nějaký dobrý outlet u letiště Newark ale bohužel tam nebylo ani jméno ani adresa. Předem moc děkuji za pomoc.

@Lea:
je to hlavně asi i o štěstí a lokaci, my byli v NY a kufr jsme přikupovali, už jen super zlevněná kosmetika bio značek od Austrálii nebo např. Itálie za směšné ceny

@Jirka VK: Souhlasim, zrovna jsme se vratili z Floridy a teda velke zklamani. Nechapu, co tam lidi nakupuji, ze si musi prikoupit kufr. Bud hrozny hadry nebo ceny v porovnani s Evropou, takze se nevyplati to tahat pres ocean.

@Veronika: Myslim, ze se tomu tady nerika barefoot. Zkus hledat minimalist shoes. Napriklad Skechers ma v tomhle stylu radu GO. A vzhledem k tomu, ze zrovna Skechers je kalifornska znacka, tak tu maji obchody vsude.

Dobrý den, poradili byste prosím, zda lze v Kalifornii koupit BAREFOOT boty? Hledala jsem a nic :-( Je možné, že to Američani ani nekupují ani nemají své značky?
Mockrát děkuji.

Máte nějaký tip na koupi kožené bundy v New Yorku? Nejde mi o značkovou bundu, ale kvalitní pánskou bundu na vysokého muže ( přes 2metry ). U nás bohužel s vysokýma chlapama moc nepočítají ;-)

@Petr:
Vše jsou to https://www.premiumoutlets.com/, tak bych se asi podíval na jednotlivé lokace a značky, co tam mají. Bude to ale +/- stejné.
Možná bych zkusil hned ten první na trase. V dalších bych se stavil jen, když neseženeš, co hledáš.

Wrentham Village Premium Outlets, Woodbury Common Premium Outlets, Philadelphia Premium Outlets

@Franta:
V nejlevnějším tarifu už nemá odbavené zavazadlo například ani KLM nebo United airlines, co jsem se tak díval po letenkách.
Pozor na to při vyhledávání letenek, protože při započítání zavazadla (pokud je potřeba) to nemusí být nejlevnější (tak výhodné)

@Petr:
Nepíšeš jaké outlety máš cestou. Já mám dobrou zkušenost s Premium Outlets a obchody Ross , Marshalls, Target, Burlington.
A pro čepice nemusíš do NY před stadion. Stačí se podívat v nějakém větším sportu, případně ve větším nákupáku, tam mívají obchod jen s fanouškovským zbožím. Red Wings jsem sehnal i v Kalifornii.

Zdravím, jedem na výlet Boston, NY, Philadelphia, Washington. Chtěli bychom navštívit alespoň jeden Outlet. Prosím kdo poradí jaký (máme auto a při cestě jsou tři).
Pak ještě v NY bych chtěl koupit org. čepici MBA a Yankees (nějaký obchod na Manhattanu za dobré peníze). Poslední věc kde v NY koupit nějaké památeční předměty (socha svobody a nějaký amulet na ledničku pro příbuzné za přijatelné ceny). Předem díky

@Mirka:
S kým poletíš, že budeš platit i za příruční zavazadlo? To bývá většinou zdarma. Stejně tak jedno velké odbavené. Jen některé společnosti (třeba Norwegian) si ho nechají zaplatit.
Jaké jsou povolené rozměry a váha zavazadel se podívej u dané letecké společnosti.

dobr vecer,chci se zeptat,jestli se vyplati si vzit jeden mali kufr jako pricni, kdyz za nej stejne budu platit a nacpat tam co pujde a koupit si v americe dekuji

@Mirek: Pokud te nezajimaji znacky, tak zkus Old Navy, Sears Outlet. Trosicku vyssi ceny nez ty dva uvedene, ale stale nizke v porovnani s jinymi – Aeropostale.

Dobrý den, poprvé v životě chceme vyzkoušet plavbu lodí po Karibiku. Pár dnů předtím chceme zůstat v Miami a mimo jiné nakupovat. Kladu si otázku, když neprahneme po žádných značkách, zda má pro nás smysl nakoupit si oblečení na Floridě nebo zda si máme vše přivést. Mám totiž obavu, abychom nebyli zklamáni. Nemáte, prosím, tip, na nějaké konkrétní obchody, které na webu mají nějaký leták a pod., ze kterých si člověk může udělat obrázek o současných cenách (polotrička, tenisky, rifle apod.)

@Adéla Sedláčková + Mesi:
Jj, Burlington potvrzuji. Byl v Concordu a ceny byly dobré.
Top je samozřejmě Ross, tam je vše levné, ale je to přehrabávačka ramínek a není všude. Není to tam tříděné podle značek a stylu. Jen typ (trika, kalhoty, košile…) a velikost.

@Adéla Sedláčková: @Franta: Jeste doplnim Burlington. Vse jsou to prehrabavacky, ale za zlomek ceny oproti outletum.

@Adéla Sedláčková:
Cestou máš několik Premium Outlets. Určitě uvidíte i poutače na nákupní centra, tak se také můžete stavit a podívat se po případných slevách.
Koukej i po Macy’s, Kohl’s, T.J.Maxx, Marshalls nebo Nordstrom Rack, jak nahoře píše Mesi. Nevím zda vše z toho je v NY.

A

Dobrý den, nemáte někdo nějaký tip na nákupy levného oblečení ve státě NY? Budeme přejíždět z Bostonu k Niagara falls a pak dolu na jih, tak by se nám nějaký shopping hodil. Ross dress je bohužel až jižněji :-(. Děkuji :-)

@Hana: Ahoj Hani, o vlaku nevím. Řekl bych, že spíš ne… a pokud ano, tak bude hodně drahý.

Ahoj chci se zeptat zda do Woodbury jezdí i vlak jestli s tím nemáš zkušenost. Moc děkuji za odpověď

@Pavlina: Ahoj Pavlíno, z Manhattanu do Woodbury jezdí několik autobusů různých společností. Cena zpáteční jízdenky začíná na 30 dolarech za osobu. :-)

Ahoj, poradíte mi prosím někdo, jak se dostanu do Woodbury outletu z NYC? a kolik to stojí?
Děkuji

@Martina:
Jak píše Mesi. Takhle to třeba vypadá v okolí Tampa Bay. Většinou je tam vše navěšené na ramínkách a podle velikostí. Jen nečekej, že vše bude i v tvé velikosti, mnohdy je tam jen jeden kus.

@Martina: otevri google mapy (nebo jakekoliv jine) a dej hledat TJ Maxx, Marshalls, Ross, Nordstrom Rack a vyskakaji ti nejblizsi. Nejaky bude vzdy do nekolika bloku od tebe. Ultra outlet je jen “pracovni” nazev. Jsou to vyprodejove obchody, necekej tam uhledne vyskladane kominky jako v outletu, ale za to ceny, ktere budou oproti outletu polovicni. Kazdy z jmenovanych retezcu se zameruje na trochu jine znacky.

@Mesi: Kde na Floride najdem ultra outlet???

@Daniela: Kufr Samsonite velky od 80 do 105 USD. Ross, Marshalls, TJ Maxx. Outlet je obycejny obchod se slevami, ktere zrovna v klasickem obchode nejsou. Pokud chcete opravdu levne veci, tak ultra outlet.

@Jarda:
Kufr Samsonite mají v Jersey Garden se slevou 20-40%. I tak nás lepší kufr vyšel na 300 USD. 5/2017

@Mika: Ahoj, díky, na zkušenosti se těším. :-) Southwest bohužel do Vancouveru nelétá, Air Canada má první kufr za 25 $, druhý za 35 $.

@Petr Novák: Ano, viem, ale so Southwest sme nenasli letenky do a z Vancouvru :( Ideme s AirCanada. Inak, skvely, vyborny web, plny uzitocnych informacii! Ked absolvujeme nas roadtrip, podelim sa taktiez o nejake prakticke skusenosti :)

Ahoj,
moje zkušenost s několika outlety v USA (západ a východ) je zhruba taková – člověka s normálním vkusem hledajícím neuvěřitelně nízké ceny nemůže takový outlet uspokojit. Mluvím o outletech typu TJ Maxx a podobně. Podle mě jde o jednu velkou nafouklou bublinu, levné oblečení, které by bylo pěkné a zároveň ve správné velikosti je v takových outletech nemožné najít. Například boty Vans stojí v těchto outletech 49 dolarů, což je podle mě standardní cena všude v USA a nemá cenu se tam kvůli tomu vůbec táhnout.

V New Yorku doporučuji věnovat čas a prolézt celé Macy´s – opravdu nabízejí kvalitní zboží, nové kolekce atd. a za dobré ceny, jenom musíte mít chuť a čas hledat to správné. SAmozřejmě že tam mají kabelky Ralph Lauren az 300 dolarů, ale dá se tam rozhodně nakoupit levné oblčení světových značek jako Calvin Klein, Tommi Hilfiger, Armani a podobně.

Jediným outletem, který mohu doporučit, je Century 21 v New Yorku. Není to žádný extrémní hrabák, mají dobré zboží a ceny jsou opravdu nízké. Nečekejte oblečení ve všech velikostech, ale vybrat se tam dá.

@Jirka VK: Rozdily mezi “normalnim” obchodem, outletem a “ultra outletem” (Marshalls, TJ Maxx, Ross) je v zakladu nasledujici. 1) bezny obchod = bezne ceny a s kazdym americkym svatkem nejake akce a vyprodeje. Tyto obchody maji standardni vyber velikosti a strihu. 2) outlet ma v podstate stejne ceny jako bezny obchod, ale slevy a akce jsou tam neustale. To vlastne znamena nizsi cenu. Vyber je v zasade stejny jako v beznem obchode s tim rozdilem, ze mivaji spise starsi kolekce, coz temer nikdo nepozna. 3) “ultra outlet” muze na prvni pohled pusobit jako “hrabak” s tim rozdilem, ze vse je na raminkach. Najit neco chce cas a vydrz v presouvani raminek. Obleceni je rozdeleno podle typu (kalhoty, trika, …) a vetsinou i podle velikosti. Takze nejdete k jednomu tricku s tim, ze si vyberete velikost, ale najdete na stojanu “to prave tricko”, pokud to neni vase velikost, prehrabujete dal a doufate, ze narazite na to same ve vasi veliosti. Ceny jsou ale vyrazne nizsi – cca o polovinu nizsi nez v outletu. Na stejnem principu maji extra slevove koutky i obchody Macy’s oznacene Last Call.

@Jarmila: Hezky den, nevim, jak na NY, pohybuji se na zapade. Ale tipl bych si, ze to bude na obou pobrezich podobne. Pokud vynecham akce jako Black Friday, tak jsou slevy pred a v prubehu kazdeho americkeho svatku.

@Mesi:
Dobrý den, ráda bych věděla, kdy jsou výprodeje v New Yorku a okolí? Děkuji moc J

Na této stránce jsem čerpal pro přípravy mého tripu po USA a jediné co mě zkomplikovalo život byli některé informace z tohoto článku. Připojím tedy svůj názor:
Úvodem – do USA jsme jeli skoro s prázdnými kufry jen s oblečním na pobyt v San Franciscu. V plánu bylo obětovat půl dne v San Francisco Premium Outlets a vše si koupit. Volnočasové obleční co mi kdykoliv kdokoliv přivez z USA vydrželo vždy roky a tak jsem se těšil, že si obnovým šatník.
Předešlu, že nakupuji podle toho jak je mi oblečení pohodlné a zda není materiál jen pavučina. Ačkoliv byl konec června a začínali výprodeje byli ceny strašné. Zde uváděné bylo opravdu “od” jako je v běžných prodejních lákadlech. Ceny prakticky stejné jako v ČR a kvalita strašná. Už to tu někdo zmiňoval a já ten názor sdílím – do Outletů jde rovnou specielně připravený odpad.
USA mojí potřebu nakoupit si džíny, mikiny a trika nakonec však naplnily. První vlaštovkou byl obchod Old Navy – jediný v outletu měl opravdu klasické pohodové ceny (trika za $6-15, super mikiny za $20 – prostě skutečný výprodej). Hlavní pak přišlo ve Walmartu, na stripu v LV a chodníku slávy v LA. Walmart prodává velice pohodlné džíny za komické ceny $10-20. Bavlněná klasicky americky poctivá trika (žádná pavučina) mají od $3 do 12 a neznamená to jako v outletu, že jedno triko mají za cenu “od” a zbytek za maximum. Vetšina zboží je za cca $5-8 a jen trika s autorizovaným potiskem od sportovních lig či studií stojí těch $12.
Hlavní překvapení pak byli strip v LV a Hollywood blw. v LA. Zde najděte obchod označený výprodej suvenýrů. To je tričkový ráj. 3 až 4 trika dle vašeho výběru obvykle za $10. Opět kvalita ve srovnání s outletem nesrovnatelně vyšší.
PS: výše uvedené píše člověk co ho nezajímají značky, ale kvalita a pohodlí

@Lucie:
Byl to autobus 111 a jeli jsme z Port authority .Cena 14$ na osobu zpáteční jízdenka.

V automatech na jízdenky jsem měl problém s českou kartou tak jsem platil cash a zpátky jsem platil přímo u řidiče.

@Jarda: dobrý den, můžete mi prosím napsat jakým busem a odkud jste jeli? Moc děkuju ;-)

@Franta: @Mika:
Nízkonákladovka Southwest má v ceně každé letenky 2 odbavená zavazadla. Osobně mám s touto společností velmi dobré zkušenosti.

@Franta: Jo, ja dal jako priklad Samsonite, ten je i za tech (oprava) 79 – 109 nejdrazsi. Mivaji i z techto cen akce treba 20 USD dolu. Kazdopadne je ale na kufry nejlevnejsi Ross.

Vnitrostátní se po Americe létají jako nízkonákladovky, takže bez kufru. O to víc je pak v letadle narváno carry-on.
Kufr se dá koupit vždy. Pokud se vám věci vejdou do jednoho, tak druhý neberte. Případně pokud máte jeden menší a druhý větší, tak zkuste jestli nejdou dát dohromady. My si teď budeme brát jen jeden kufr a věci na pár dní, zbytek se nakoupí tam. Posledně jsme přivezli navíc dva kufry, jeden koupený a druhý od tety. :P

@Franta: Dakujem Vam vsetkym velmi pekne za odpovede, pomohlo! My chystame trip v Septembri, zaciname 14 dnovy roadtrip v Los Angeles, koncime v San Franciscu. Odtial letime do Kanady, British Columbia na par dni pozriet kamosov a potom New York City. Na letoch medzi USA-Kanada-USA sa plati za kazdu podpalubnu batozinu, preto vahame, ci sa nam oplati platit za prazdny kufor, alebo budeme cestovat len s jednym a v NYC kupime, ked pojdeme nakupovat. Ale podla toho co pisete, ako sa nakupy v USA oplatia, rozmyslam, ci nebudeme tie prazdne kufre potrebovat az dva :))

@Jarda: @Mesi:
Ross mě napadl taky. My tam 2011 koupili velký kufr za 40,-USD, klika na cenu. A pořád drží.

@Mika: Samsonite je i v outletech celkem drahy. Doporucuji ho koupit v Ross. Cena za velky je od 89 do 109 USD podle typu. Maji je i v TJ Maxx a Marshalls, ale tam jsou vzdy o 10 USD drazsi nez v Ross.

@Mika:
Ahoj zalezi jedtli chcete neco obycejnyho nebo znackovy Samsonite. Samsonite slevy 40-50% z cenikovych cen,kouknete na usa stranky samsonite a lehce si to dopocitate. Bezna cena kufru 25″ s TSA zamkem 60-70$. Hilfiger ,Swiss bez TSA taky kolem 60$. Maly prirucni 35-50$.
Kufr si urcite vemte nebo hned kupte na miste. Samozrejme nezapomente si pripravit penize i na dalsi nakupy,ja tam nechal tak 15tisic.

@Jarda: Dobry den, mozem sa prosim Vas opytat, kupovali ste kufor v Jersey Garden? Na kolko Vas vysiel? Tiez rozmyslame ci kupit uz tu a ist s prazdnejsim alebo az tam. Vdaka.

Vcera jsme byli v Jersey Gardens a mam par poznatku. Za prve privezte si kufr nebo si ho hned kupte. Za druhe system slev je v kazdem obchode jiny a je dobre se hned zeptat jak to u nich chodi. Nekde jsou ceny uz po sleve a nekde jsou ceny puvodni a u toho je cedule 40%off. U vchodu prodavaji za 5$ slevovou knizku ,na kterou lze cerpat dalsi slevy. Priklad Hilfiger- bunda za 100$ u toho cedule 40%off a jeste 10% sleva na cely nakup kdyz prekrocite 100$. Konecna cena 53$. To samy kosile trika. Kabelka Michael Kors uz rovnou precenena z 300$ na 118$.
V Samsonite maji zas tabulky se slevama 200$=110$ apd. Nez jsem to pochopil odesel jsem dost zklamany od Ralpha Laurena :-) .Chodte jen tam kde vas to zajima. Vse se neda stihnout. Pripravte se pri odjezdu autobusem na poradnou frontu.
Dostali jsme se az do druhyho autobusu.

@Jarda: Kupovaly jsme dva a jeden vyšel myslim na 60 dolarů. Jeden skořepinovej a druhej plátěnej.

@paja
Kupoval jsi v Gardens kufry? Na kolik vysly?diky

V Jersey gardens jsem byl před dvouma rokama a byl jsem spokojenej. Nakoupily jsme tam 3 kufry oblečení. Za necelý měsíc tam jedu znova :-)

@Mariana: Tezka odpoved, pokud nenapises, jake obleceni te zajima. Outletove obchody jsou TJ Maxx, Marshalls, Ross, Nordstrom Rack, castecne Macys, Kohls, JC Penny. Outlety v LA + Orange County: Commerce, San Clemente, Orange, Cabazone (u Palm Springs)…

Dobrý den, v červnu chystáme dvoutýdenní roadtrip po západu USA. Poradíte mi kam na nákupy? Zatím máme v plánu TJ Maxx v St. George, četla jsem na něj dobré recenze a také outlet v Las Vegas a možná Los Angeles (ale spíš ne, na to už nebude čas). Předem děkuji za tipy!

Lenka : Dostupnejsi mi prijde New Jersey gardens z Manhattanu za 14USD.Ten Woodbury mi prijde hur dostupny a jezdi se tam za 40USD a to je pak otazka jestli se to vyplati. Ja si tedy moc velky iluze nedelam ani s tim NJ ,ale vyzkouset to musim.

@Lenka: Co vyzkoušet Woodbury Common Premium Outlets, New York nebo Tanger Outlets, New York? :)

Dobrý den, poradíte mi prosím vhodný shopping málo pro výhodný nákup v new Jersey/ nebo v new Yorku? Díky, lenka

Byl nekdo v posledni dobe voutletu New Jersey Garden ?Zajimalo by me v jakych cenach/slevach se tam daji poridit kufry Samsonite(idelane 25″-28″) .Diky

@Franta:

Dík za tip :-) Pojedu se tam podívat :-)

@chrisik:
My jezdili do Birch Run do Premium Outlets.

Neví někdo nějakej levnej obchod poblíž Ann Arbor ? Tady mají slevy ve formě nim. cena 15 dolarů za blbí tričko :-D a normální cena oblečení se tu pohybuje kolem 30-40 dolarů…a to myslím obyčejné oblečení , boty ve slevě 70 dolarů… Kde je ta levná amerika ? zatím mi příjde, že je výhodnější si peníze nechat a nakoupit si v ČR.

I v outlet centrech je dobre narazit na akce – i outletove ceny se nekomu mohou zdat vysoke, prestoze v porovnani s CR jsou nizke. Temer na kazdem kroku narazite na Macy’s, Kohl’s, T.J.Maxx, Marshalls, Ross. Ceny jsou uvedeny bez dane – jednoduse pripoctete 10%.
Macy’s: v kazdem obchode je koutek s vyprodeji 60 – 75% i vice. Je to ale na nahodu s velikosti. Osobne tam chodim par dni pred nejakym svatkem, kdy mivaji jeste k tomu dalsi slevy. Tricko Tommy Hilfiger lze poridit od 6 do 15 USD, polo kolem 15 USD, Ralph Loren 10 – 30, Tommy Bahama 15 – 40 (puvodni cena 150)… Casto jsou ceny jeste nizsi, nez na cenovce, vyplati se zkontrolovat cenu skenerem na sloupech.
Kohl’s: velmi podobne jako Macy’s – jine znacky
T.J.Maxx, Marshalls, Ross: jsou rozesety doslova vsude. Jedna se o outletove obchody vetsich obchodnich domu nebo znacek. Velky rozsah znacek v cenach od 3 do 30 USD. Za pekne ceny maji napriklad i kufry (nejlevnejsi v Ross) znamych znacek.
Casto zabere mene casu zastavit se treba v nekolika techto obchodech, nez jet nekam do outlet centra.
I v klasickych obchodnich centrech lze ale narazit na extremne vyhodne ceny. To je ale spis o tom, stravit tu delsi cas, behem dovolene je to prevazne o stesti.